Kanarie Supreme (Deli Nature nr. 55)

65,00 kr.365,00 kr.

Afbalanceret kanarieblanding til figur- og farvekanarier.
Meget populær i Belgien, Holland og Tyskland.

Frøblanding af meget høj kvalitet. Læs mere i produktbeskrivelsen.

Kanarie Supreme (Deli Nature nr. 55), 20 kg.

Kanarie Supreme er sammensat på baggrund af de helt specifikke næringsbehov hos langt de fleste arter af figurkanarier og farvekanarier. Den afbalancerede sammensætning af frøsorter i denne kanarieblanding sikrer, at de specifikke næringsbehov som dine figur- og farvekanarier har til deres frøblanding bliver helt opfyldte. Kanarie Supreme er den ideelle kanarieblanding til disse figur- og farvekanarier.

Kanarie Supreme indeholder rybs. Til enkelte arter af figurkanarier samt bestemte farvekanarier anbefaler vi, at man fodrer med en frøblanding som ikke indeholder rybs. Vores Kanarie Avl Uden Rybs (Deli Nature nr. 80) er her vores klare anbefaling:

  • Til farvekanarier hvor gul farvetoning ikke er ønsket i fjerdragten (f.eks. mosaik kanarier). Rybs indeholder et naturligt gult farvestof, som kan smitte af på fjerdragten hos disse farvekanarier. For at undgå en eventuel misfarvning, anbefaler vi derfor, at deres frøblanding ikke indeholder rybs.
  • Til større arter af figurkanarier (Pariser Frisé, toppede, Norwich, Yorkshire). Rybs kan medføre, at disse kanarier ikke opnår en optimal kvalitet af deres fjerdragt.

Kvaliteten af Kanarie Supreme er helt i top og blandt det bedste på markedet. Kanarie Supreme er som følge heraf meget populær i Belgien, Holland og Tyskland.

I ynglesæsonen kan kanarierne have et andet næringsbehov end de har uden for ynglesæsonen. Vi henviser til vores frøblanding Kanarie Avl Uden Rybs (Deli Nature nr. 80), hvis du vil læse mere om dette.

Kanariefrø: 75%

Rybs: 10%

Hamp: 2,5%

Hørfrø: 2,5%

Afskallet havre: 5%

Nigerhirse: 3,5%

Brun perilla: 1%

Hvide salatfrø: 0,5%

Yderligere information

Vægt 21,01 kg
Vare

2,5 kg, 20 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kanarie Supreme (Deli Nature nr. 55)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00