Kanarie Avl Uden Rybs (Deli Nature nr. 80), 20 kg.

375,00 kr.

Kanarieblanding af meget høj kvalitet, uden rybs.
Ideel til:

  • Farvekanarier hvor gul farvetoning ikke er ønsket i fjerdragten (f.eks. mosaik kanarier),
  • Større arter af figurkanarier, såsom Pariser Frisé, toppede, Norwich og Yorkshire,
  • Kanarier i ynglesæsonen.

Læs mere i produktbeskrivelsen.

Kanarie Avl Uden Rybs (Deli Nature nr. 80), 20 kg.

Kanarie Avl Uden Rybs er en kanarieblanding af meget høj kvalitet med en ligeledes meget høj næringsværdi.

Kanarie Avl Uden Rybs er ideel til følgende farvekanarier og figurkanarier:

  • Farvekanarier hvor gul farvetoning ikke er ønsket i fjerdragten (f.eks. mosaik kanarier). Rybs indeholder et naturligt gult farvestof, som kan smitte af på fjerdragten hos disse farvekanarier. For at undgå en eventuel misfarvning, anbefaler vi derfor, at deres frøblanding ikke indeholder rybs.
  • Større arter af figurkanarier (Pariser Frisé, toppede, Norwich, Yorkshire). Rybs kan medføre, at disse kanarier ikke opnår en optimal kvalitet af deres fjerdragt.

Kanarie Avl Uden Rybs er derudover helt ideel til kanarier i ynglesæsonen.
Fugle har et andet næringsbehov i ynglesæsonen end de har uden for ynglesæsonen. I ynglesæsonen er fuglene bl.a. i fuld gang med at bygge rede, parre sig og lave territorier. For at understøtte dette høje aktivitetsniveau og det deraf afledte næringsbehov, er det derfor vigtigt, at du i denne periode fodrer dine fugle med et foder, som har et højere energi- og fedtindhold, da du ellers risikerer skuffende resultater i ynglesæsonen. Uden for ynglesæsonen er der derimod mere ro på fuglene og de har som følge heraf et lavere aktivitetsniveau. For at understøtte dette lavere aktivitetsniveau og det deraf afledte næringsbehov, er det derfor vigtigt, at du i denne periode fodrer med et foder som har et lavere energi- og fedtindhold, da du ellers risikerer, at der opstår fedme blandt dine fugle.

Kanarie Avl Uden Rybs indeholder et højere energi- og fedtindhold end Kanarie Supreme (Deli Nature nr. 55) og er derfor særligt egnet til ynglesæsonen. Deraf "Avl" i navnet. Det er dog vigtigt at pointere, at det højere energi- og fedtindhold i netop Kanarie Avl Uden Rybs ikke er så højt, at det påvirker hvorvidt den kan bruges til dine figur- og farvekanarier uden for ynglesæsonen, hvis blot de har en passende voliere som de kan flyve rundt i. Du kan derfor roligt bruge Kanarie Avl Uden Rybs året rundt til dine større arter af figurkanarier samt farvekanarier hvor gul farvetoning ikke er ønsket, uden at være bekymret for, at fodre dem med en frøblanding som har et for højt energi- og fedtindhold.
Til understøttelse af det højere aktivitetsniveau og det deraf afledte næringsbehov hos dine figur- og farvekanarier i ynglesæsonen, vil et skift til en frøblanding med et højere energi- og fedtindhold aldrig kunne stå alene. Yderligere supplementsfoder som bl.a. æggefoder vil altid være nødvendigt.

Kanariefrø:                         65%

Hamp:                                 4%

Hørfrø:                                5%

Afskallet havre:                   5%

Nigerhirse:                          12%

Brun perilla:                        1%

Spinatfrø:                            2%

Græsfrø:                             3%

Kløverfrø:                           3%

Yderligere information

Vægt 21,01 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kanarie Avl Uden Rybs (Deli Nature nr. 80), 20 kg.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00