Fonio Paddy, 1 kg.

110,00 kr.

Fonio Paddy er en afrikansk græssort med meget høje næringsværdier. Fonio Paddy er unik i dets egenskaber og 100% naturligt og ubehandlet.

Læs mere i produktbeskrivelsen.

Beskrivelse

Fonio Paddy er en afrikansk græssort med meget høje næringsværdier. Fonio Paddy er unik i dets egenskaber og 100% naturligt og ubehandlet.

Udover proteiner, vitaminer og mineraler indeholder Fonio Paddy også en masse aminosyrer. Disse aminosyrer har en direkte påvirkning på fuglenes energi og styrke, men har også en helbredende effekt hos fugle. Det høje indhold af aminosyren methionin modvirker f.eks. fedme blandt dine fugle.

Mange fugleavlere tilskriver Fonio Paddy medicinske egenskaber. Produktet bliver bl.a. anvendt imod coccidiose med meget positive resultater. Ved at benytte Fonio Paddy til bekæmpelse af coccidiose i dit fuglehold undgår du brug af medicin, som ofte har bivirkninger på fuglenes nyrer, lever og tarmsystem.

Opbevares Fonio Paddy tørt kan det holde sig i flere år før det mister dets næringsmæssige egenskaber.

Brug: 

Det anbefales, at fodring med Fonio Paddy sker separat fra fuglenes almindelige foder. Ved blanding med fuglenes almindelige foder risikeres det, at Fonio Paddy falder til bunds i skålen grundet frøenes lille størrelse og fine struktur.

Fonio Paddy gives hele året rundt.

Dosering: 

Den første uge doseres frit. Fuglene skal have mulighed for at spise den mængde de ønsker.

Efter første uge anbefales det, at du fodrer dine fugle med 1 teskefuld Fonio Paddy om ugen. I voliererum med op mod 20-30 fugle anbefales det, at du giver 2-3 spiseskefulde Fonio Paddy om ugen.

Overdosering er dog ikke muligt.

100% Fonio Paddy (frø).

Placeholder

Placeholder

Yderligere information

Vægt 1,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fonio Paddy, 1 kg.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00