Markfårekylling (Gryllus bimaculatus)

460,00 kr.1.240,00 kr.

Markfårekylling

Fårekyllinger er udmærket foder for reptiler, fisk, fugle, men også mindre insektædende pattedyr, såsom gnavere og pindsvin spiser gerne fårekyllinger.

Der findes tre sorter som nemt kan skaffes og de findes i forskellige størrelser.

Disse produkter kan også fås i frost og frysetørret form.

Markfårekylling (Gryllus bimaculatus)

I naturen vil hannerne ikke tolerere hinanden og de vil slås indtil der er en vinder. Taberen trækker sig tilbage uden de større skader. Et angreb består i almindlighed af at de spreder deres underkæbe så meget som muligt og angriber opponenten ved at bide sig fast i hans underkæbe og skubber med bagbenene. Hannerne af denne art “synger” ved at skubbe vingerne mod hinanden. Det kan være for at tiltrække hunner eller for at skræmme rivaliserende hanner væk.

I naturen findes de gemt væk under træstammer, i græsset eller i sprækker. De kan også grave huller for at skabe sig et hjem, de er territoriale og tåler ikke fremmede hanner i deres omgivelse, men alle hunner der gider er velkomne.

Markfårekyllingen er større end Husfårekyllingen, er sort og leveres i str. 4, 5, 6 og 8.

Pleje

Fårekyllinger kan holdes i den æske de bliver leveret i. Bestiller du dem i et rør anbefales de at de flyttes over i en lukket beholder med glatte side (plastik eller glas) og ventilationsnet på ovensiden.

Anbefalede størrelse vil være 30 x 40 x 20 cm (l x b x h) pr. rørindhold. Ekstra klatre matriale anbefales. Æggebakken som findes i røret kan også bruges.

Temperatur

En temperatur mellem 15 og 20 grader anbefales. Hvis de står ved en temperatur omkring de 15 grader bliver de mindre aktiv og spiser mindre. Men du holder dem i live længere.

Foder

Fårekyllinger får i emballagen nok foder med til at ankomme på din adresse i sund tilstand. Der anbefales at der lægges et lille stykke gulerod eller æble i æsken som væske tilskud.

Obs! Fodertip til dine insektædende hobbydyr.

I naturen er diæten for en insektæder varieret, hvor ved den får nok vitaminer og mineraler. Næsten alle insektædere har behov for kalcium til knogleopbygning.

Insekter, også avlede arter har en meget lavt kalciumindhold. Det anbefales derfor at tilsætter et kvalitativ kalkpræparat til din insektæderes diæt.

Placeholder

Placeholder

Yderligere information

Vægt N/A
Værdi

Str. 4, 1 kg, Str. 6, 1 kg, Str. 8, 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Markfårekylling (Gryllus bimaculatus)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00