Muslingekød (ca. 2 cm.)

90,00 kr.875,00 kr.

 

Muslingekød (ca. 2 cm.).

Muslingekød af høj kvalitet fra Kiezebrink.

Læs mere i produktbeskrivelsen. Her beskriver vi også hvordan man fodrer med frossent musligekød.

Muslingekød (ca. 2 cm.).

Muslingekød af høj kvalitet fra Kiezebrink.

Denne størrelse af muslingekød er perfekt egnet til fodring af bl.a. mindre rovfugle.

Muslinger lever i saltvand og har et højt indhold af omega 3.

Disse muslinger er IQF (Individual Quickly Frozen) og er derfor nemme at optø i mindre portioner.

Vi anbefaler, at man altid tilføjer enten Avian CarniPlus eller Wisbroek CarniPro til de foderdyr som man fodrer til sine rovdyr. Selvom man gør sit bedste, vil man aldrig helt kunne efterligne den store variation af byttedyr som ens rovdyr ville have spist i naturen og derved deres naturlige diæt. Avian CarniPlus og Wisbroek CarniPro er begge specielt udviklet til at indeholde alle de næringsstoffer som rovdyr optager i deres naturlige diæt, herunder vitaminer, mineraler og sporstoffer. Disse næringsstoffer, vitaminer, mineraler og sporstoffer er alle nødvendige for at dække det fulde næringsbehov hos ens rovdyr.

Hvorfor købe muslingekød fra Kiezebrink?:

Kiezebrink producerer frosne foderdyr af højeste kvalitet. Dette har gjort Kiezebrink til en af de førende leverandører af frosne foderdyr i Europa.

Kiezebrink leverer deres produkter til mere end 140 zoologiske haver i 25 forskellige lande.

Kiezebrink arbejder i tæt samarbejde med deres samarbejdspartnere som står for selve fangsten af muslingerne. På denne måde kan Kiezebrink sikre, at deres strenge kvalitetskrav og kvalitetsstandarder bliver efterlevet helt fra fangsten af muslingerne til nedfrysningen af muslingekødet i Kiezebrinks moderne faciliteter.

Når du fodrer dine dyr med muslingekød fra Kiezebrink har du altid sikkerhed for, at det er:

 • Fanget bæredygtigt,
 • Sundt og raskt,
 • Produceret efter strenge krav til kvaliteten med hyppige stikprøvekontroller.

 

HUSK at bestille en passende flamingokasse til dine frostvarer!

Det er helt essentielt at fodring med frossent muslingekød sker korrekt. Vi gennemgår her hvordan dette gøres samt de forholdsregler du skal tage omkring hygiejnen.

Fodring:

 1. Det frosne muslingekød skal have været opbevaret korrekt. Opbevaring skal ske ved -18°C i en lukket beholder/lynlåspose.
 2. Tø det frosne muslingekød op i en lufttæt beholder i køleskabet. Dette forhindrer at muslingekødet tørrer ud og dermed at dets næringsværdi forringes. På denne måde kommer det heller ikke i kontakt med dine egne fødevarer.
  • Tiden det tager at optø det frosne muslingekød afhænger af dets størrelse. Du kan opbevare det frosne muslingekød i en lufttæt beholder i op til 48 timer i køleskabet – dog aldrig mere end 48 timer.
  • Optøning må aldrig ske i en mikrobølgeovn.
 1. Når muslingekødet er optøet er det klar til at blive fodret til dine dyr.
  • Muslingekødet må ikke placeres i direkte sollys. Har du mulighed for at placere muslingekødet i skygge når det fodres til dine dyr, vil dette være optimalt.
  • At fodring sker i et køligt rum vil også være at foretrække.
 1. Er muslingekødet ikke spist inden for en time, skal det smides ud.

Hygiejne:

Muslingekød indeholder altid naturlige bakterier. Der er 2 overordnede områder som du skal være opmærksom på angående disse bakterier:

 1. Minimere udviklingen af bakterier:
  • Dette kan du gøre ved at opbevare muslingekødet på de anbefalede temperaturer og ikke i længere tid end det anbefales. Jo højere varme, jo hurtigere udvikler bakterierne sig.
   • Muslingekødet kan opbevares på frost indtil udløb af holdbarhedsdato.
   • Opbevaring af muslingekødet på køl må kun ske i op til 48 timer.
   • Opbevaring af muslingekødet ved højere temperaturer end køl må kun ske i 1 time.
   • Man må aldrig lægge muslingekødet tilbage på frost efter de er optøet eller tilbage på køl efter det har været taget af køl.
 1. Minimere spredningen af bakterier:
  • Du kan minimere spredningen af bakterier ved at opbevare muslingekødet på de anbefalede måder:
   • I lukket beholder/lynlåspose på frost.
   • I lufttæt beholder på køl.
  • Du kan derudover minimere spredningen af bakterier ved at gøre det rent som muslingekødet har været i kontakt med (f.eks. beholder og evt. skærebræt og kniv). Rengøring skal ske med varm vand og sæbe eller med et andet desinfektionsmiddel.

Kiezebrink fokuserer på at udvikle og producere sundt og ansvarligt foder som bedst muligt efterligner den naturlige diæt som dyrene ville have spist i naturen. For at kunne dette i den kvalitet som Kiezebrink er kendt for, kræver det helt specifikke krav til både produktionsprocesser og produktionsfaciliteter. Kiezebrink har på baggrund af deres mange års erfaring og konstante bestræbelse på at producere de bedste produkter udviklet en særlig kompetence til konstant at kunne leve op til disse krav.

Kiezebrink har samtidigt et hold af ernæringseksperter ansat som altid arbejder på udvikling af nye produkter i samarbejde med dyrlæger og universiteter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Muslingekød (ca. 2 cm.)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00