Rotter (>450 gram), 5 stk.

335,00 kr.

 

Rotter (>450 gram).

Rotter af høj kvalitet fra Kiezebrink.

Læs mere i produktbeskrivelsen. Her beskriver vi også hvordan man fodrer med frosne foderdyr.

Rotter (>450 gram), 5 stk.

Rotter af høj kvalitet fra Kiezebrink.

Rotter er et helt perfekt foderdyr til fodring af reptiler, rovfugle og mange andre rovdyr.

Vi anbefaler, at man altid tilføjer enten Avian CarniPlus eller Wisbroek CarniPro til de foderdyr som man fodrer til sine rovdyr. Selvom man gør sit bedste, vil man aldrig helt kunne efterligne den store variation af byttedyr som ens rovdyr ville have spist i naturen og derved deres naturlige diæt. Avian CarniPlus og Wisbroek CarniPro er begge specielt udviklet til at indeholde alle de næringsstoffer som rovdyr optager i deres naturlige diæt, herunder vitaminer, mineraler og sporstoffer. Disse næringsstoffer, vitaminer, mineraler og sporstoffer er alle nødvendige for at dække det fulde næringsbehov hos ens rovdyr.

Hvorfor købe rotter fra Kiezebrink?:

Kiezebrink producerer frosne foderdyr af højeste kvalitet. Dette har gjort Kiezebrink til en af de førende leverandører af frosne foderdyr i Europa.

Kiezebrink leverer deres produkter til mere end 140 zoologiske haver i 25 forskellige lande.

Kiezebrink arbejder i tæt samarbejde med deres samarbejdspartnere som står for selve avlen af rotterne. På denne måde kan Kiezebrink sikre, at deres strenge kvalitetskrav og kvalitetsstandarder bliver efterlevet helt fra opvæksten af rotterne til nedfrysningen i Kiezebrinks moderne faciliteter. Rotterne avles i kontrollerede omgivelser, hvor der er 12 timers lys og 12 timers mørke.

Der er flere forskellige leverandører af frosne rotter på markedet. Der er dog en stor sammenhæng mellem pris og kvalitet. De billige (ofte østeuropæiske) leverandører af rotter, er ofte ikke transparente omkring deres produktion, da de producerer under meget tvivlsomme forhold. Disse rotter er ofte underernærede og har højere risiko for at indeholde skadelige bakterier og sygdomme. Disse leverandører fodrer også rotterne med meget tvivlsomt foder, som yderligere påvirker hvorvidt rotterne overhovedet egner sig som foderdyr. Hos melorm.dk går vi op i kvalitet, da vi ønsker dine dyr den bedste næring og de bedste leveforhold. Vi har derfor valgt udelukkende at sælge rotter fra Kiezebrink, da deres strenge kvalitetskrav gør at vi altid kan regne med at kvaliteten af deres rotter er blandt det bedste på markedet. At de har mere end 140 zoologiske haver som kunder understreger blot dette.

Når du fodrer dine dyr med rotter fra Kiezebrink har du altid sikkerhed for, at rotterne er:

 • Velernærede (alle rotter fra Kiezebrink er fodret med GMP+ certificeret foder),
 • Sunde og raske,
 • Produceret efter strenge krav til kvaliteten med hyppige stikprøvekontroller.

 

HUSK at bestille en passende flamingokasse til dine frostvarer!

Det er helt essentielt at fodring med frosne foderdyr sker korrekt. Vi gennemgår her hvordan dette gøres samt de forholdsregler du skal tage omkring hygiejnen.

Fodring:

 1. De frosne foderdyr skal have været opbevaret korrekt. Opbevaring skal ske ved -18°C i en lukket beholder/lynlåspose.
 2. Tø de frosne foderdyr op i en lufttæt beholder i køleskabet. Dette forhindrer at foderdyrene tørrer ud og dermed at deres næringsværdi forringes. På denne måde kommer de heller ikke i kontakt med dine egne fødevarer.
  • Tiden det tager at optø de frosne foderdyr afhænger af deres størrelse. Du kan opbevare de frosne foderdyr i en lufttæt beholder i op til 48 timer i køleskabet – dog aldrig mere end 48 timer.
  • Optøning må aldrig ske i en mikrobølgeovn.
 1. Når foderdyrene er optøet er de klar til at blive fodret til dine dyr.
  • Foderdyret må ikke placeres i direkte sollys. Har du mulighed for at placere foderdyret i skygge når det fodres til dine dyr, vil dette være optimalt.
  • At fodring sker i et køligt rum vil også være at foretrække.
 1. Er foderdyret ikke spist inden for en time, skal det smides ud.

Hygiejne:

Foderdyr indeholder altid naturlige bakterier. Der er 2 overordnede områder som du skal være opmærksom på angående disse bakterier:

 1. Minimere udviklingen af bakterier:
  • Dette kan du gøre ved at opbevare foderdyrene på de anbefalede temperaturer og ikke i længere tid end det anbefales. Jo højere varme, jo hurtigere udvikler bakterierne sig.
   • Foderdyrene kan opbevares på frost indtil udløb af holdbarhedsdato.
   • Opbevaring af foderdyrene på køl må kun ske i op til 48 timer.
   • Opbevaring af foderdyrene ved højere temperaturer end køl må kun ske i 1 time.
   • Man må aldrig lægge foderdyrene tilbage på frost efter de er optøet eller tilbage på køl efter de har været taget af køl.
 1. Minimere spredningen af bakterier:
  • Du kan minimere spredningen af bakterier ved at opbevare foderdyrene på de anbefalede måder:
   • I lukket beholder/lynlåspose på frost.
   • I lufttæt beholder på køl.
  • Du kan derudover minimere spredningen af bakterier ved at gøre det rent som foderdyret har været i kontakt med (f.eks. beholder og evt. skærebræt og kniv). Rengøring skal ske med varm vand og sæbe eller med et andet desinfektionsmiddel.

Kiezebrink fokuserer på at udvikle og producere sundt og ansvarligt foder som bedst muligt efterligner den naturlige diæt som dyrene ville have spist i naturen. For at kunne dette i den kvalitet som Kiezebrink er kendt for, kræver det helt specifikke krav til både produktionsprocesser og produktionsfaciliteter. Kiezebrink har på baggrund af deres mange års erfaring og konstante bestræbelse på at producere de bedste produkter udviklet en særlig kompetence til konstant at kunne leve op til disse krav.

Kiezebrink har samtidigt et hold af ernæringseksperter ansat som altid arbejder på udvikling af nye produkter i samarbejde med dyrlæger og universiteter.

Analytiske bestanddele:

Væskeindhold:                                         49,10 %
Tørstof:                                                     50,90 %

 • Proteiner: 29,40 %
 • Råolier og -fedtstoffer: 14,70 %
 • Råaske: 6,80 %

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rotter (>450 gram), 5 stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00