Vagtel (220-320 gram), frosne

115,00 kr.925,00 kr.

 

Vagtler 220-320 gram.

Vagtler af høj kvalitet fra Kiezebrink.

Læs mere i produktbeskrivelsen. Her beskriver vi også hvordan man fodrer med frosne fjerkræ.

Beskrivelse

Vagtler 220-320 gram.

Vagtler af høj kvalitet fra Kiezebrink.

Vagtler er et helt perfekt foderdyr til fodring af reptiler, rovfugle og mange andre rovdyr. Vagtler imødekommer specielt rovfuglenes naturlige diæt rigtig godt, især falkenes.

Vi anbefaler, at man altid tilføjer enten Avian CarniPlus eller Wisbroek CarniPro til de foderdyr som man fodrer til sine rovdyr. Selvom man gør sit bedste, vil man aldrig helt kunne efterligne den store variation af byttedyr som ens rovdyr ville have spist i naturen og derved deres naturlige diæt. Avian CarniPlus og Wisbroek CarniPro er begge specielt udviklet til at indeholde alle de næringsstoffer som rovdyr optager i deres naturlige diæt, herunder vitaminer, mineraler og sporstoffer. Disse næringsstoffer, vitaminer, mineraler og sporstoffer er alle nødvendige for at dække det fulde næringsbehov hos ens rovdyr.

Hvorfor købe vagtler fra Kiezebrink?:

Kiezebrink producerer frosne foderdyr af højeste kvalitet. Dette har gjort Kiezebrink til en af de førende leverandører af frosne foderdyr i Europa.

Kiezebrink leverer deres produkter til mere end 140 zoologiske haver i 25 forskellige lande.

Kiezebrink arbejder i tæt samarbejde med deres samarbejdspartnere som står for selve avlen af vagtlerne. På denne måde kan Kiezebrink sikre, at deres strenge kvalitetskrav og kvalitetsstandarder bliver efterlevet helt fra opvæksten af vagtlerne til nedfrysningen i Kiezebrinks moderne faciliteter.

Når du fodrer dine dyr med vagtler fra Kiezebrink har du altid sikkerhed for, at vagtlerne er:

 • Velernærede,
 • Sunde og raske,
 • Produceret efter strenge krav til kvaliteten med hyppige stikprøvekontroller.

 

HUSK at bestille en passende flamingokasse til dine frostvarer!

Det er helt essentielt at fodring med frosne fjerkræ sker korrekt. Vi gennemgår her hvordan dette gøres samt de forholdsregler du skal tage omkring hygiejnen.

Fodring:

 1. De frosne fjerkræ skal have været opbevaret korrekt. Opbevaring skal ske ved -18°C i en lukket beholder/lynlåspose.
 2. Tø de frosne fjerkræ op i en lufttæt beholder i køleskabet. Dette forhindrer at fjerkræene tørrer ud og dermed at deres næringsværdi forringes. På denne måde kommer de heller ikke i kontakt med dine egne fødevarer.
  • Tiden det tager at optø de frosne fjerkræ afhænger af deres størrelse. Du kan opbevare de frosne fjerkræ i en lufttæt beholder i op til 48 timer i køleskabet – dog aldrig mere end 48 timer.
  • Optøning må aldrig ske i en mikrobølgeovn.
 1. Når fjerkræene er optøet er de klar til at blive fodret til dine dyr.
  • Fjerkræet må ikke placeres i direkte sollys. Har du mulighed for at placere fjerkræet i skygge når det fodres til dine dyr, vil dette være optimalt.
  • At fodring sker i et køligt rum vil også være at foretrække.
 1. Er fjerkræet ikke spist inden for en time, skal det smides ud.

Hygiejne:

Fjerkræ indeholder altid naturlige bakterier. Der er 2 overordnede områder som du skal være opmærksom på angående disse bakterier:

 1. Minimere udviklingen af bakterier:
  • Dette kan du gøre ved at opbevare fjerkræene på de anbefalede temperaturer og ikke i længere tid end det anbefales. Jo højere varme, jo hurtigere udvikler bakterierne sig.
   • Fjerkræene kan opbevares på frost indtil udløb af holdbarhedsdato.
   • Opbevaring af fjerkræene på køl må kun ske i op til 48 timer.
   • Opbevaring af fjerkræene ved højere temperaturer end køl må kun ske i 1 time.
   • Man må aldrig lægge fjerkræene tilbage på frost efter de er optøet eller tilbage på køl efter de har været taget af køl.
 1. Minimere spredningen af bakterier:
  • Du kan minimere spredningen af bakterier ved at opbevare fjerkræene på de anbefalede måder:
   • I lukket beholder/lynlåspose på frost.
   • I lufttæt beholder på køl.
  • Du kan derudover minimere spredningen af bakterier ved at gøre det rent som fjerkræene har været i kontakt med (f.eks. beholder og evt. skærebræt og kniv). Rengøring skal ske med varm vand og sæbe eller med et andet desinfektionsmiddel.

Forholdsregler ved fodring med fjerkræ til fugle:

Ved fodring med fjerkræ til fugle er det vigtigt, at man er opmærksom på risikoen for overførelse af fuglespecifikke sygdomme. Kiezebrink tager alle forholdsregler i brug i bearbejdning af deres vagtler, for at minimere denne risiko. Dette gør Kiezebrink ved at:

 • Vagtlerne tjekkes ugentligt af en dyrlæge,
 • Deres nedfrysningsproces dræber de fleste sygdomsfremkaldende bakterier.

Man kan minimere risikoen yderligere ved, at fjerne hovedet og fordøjelsessystemet på vagtlerne inden de fodres til fuglene.

 • Da man ikke fodrer med hele vagtlen her, er det helt essentielt, at man tilføjer et tilskudsprodukt som indeholder både vitaminer og mineraler til foderdyret. Du kan her benytte Avian CarniPlus eller Wisbroek CarniPro.

Placeholder

Kiezebrink fokuserer på at udvikle og producere sundt og ansvarligt foder som bedst muligt efterligner den naturlige diæt som dyrene ville have spist i naturen. For at kunne dette i den kvalitet som Kiezebrink er kendt for, kræver det helt specifikke krav til både produktionsprocesser og produktionsfaciliteter. Kiezebrink har på baggrund af deres mange års erfaring og konstante bestræbelse på at producere de bedste produkter udviklet en særlig kompetence til konstant at kunne leve op til disse krav.

Kiezebrink har samtidigt et hold af ernæringseksperter ansat som altid arbejder på udvikling af nye produkter i samarbejde med dyrlæger og universiteter.

Placeholder

Analytiske bestanddele:

Væskeindhold:                                         52,34 %
Tørstof:                                                     47,66 %

 • Proteiner: 20,28 %
 • Råolier og -fedtstoffer: 22,00 %
 • Råfibre: 0,20 %
 • Råaske: 3,25 %
 • Calcium (kalk): 1,20 %
 • Fosfor: 0,73 %

Yderligere information

Vægt N/A
Fjerkræ

1 kg, 8 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vagtel (220-320 gram), frosne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din Kurv

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
0,00 kr.
0,00 kr.
kr.0.00